Stage bij Prénatal

Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stageplek? Goed nieuws: wij zijn altijd opzoek naar talentvolle en gemotiveerde studenten. We hebben plek op verschillende afdelingen op ons Servicekantoor in Amersfoort.
Bekijk snel of er een leuke stage voor je bij zit en solliciteer.

Functie Uren Plaats
Stage Marketingcommunicatie Instore 38 Servicekantoor Amersfoort
Stage Product Management 38 Servicekantoor Amersfoort

 

Leuk om te lezen, studenten over hun stage bij Prénatal:

Michelle (stagiaire Branding) Nu in dienst als Social Media & Content Officer.

"Stage lopen bij Prénatal is een ernorme uitdaging en kans die ik gelukkig met beide handen heb aangegrepen".

Waarom heb je gekozen om bij Prénatal stage te gaan lopen?

Nadat ik besloten had stage te gaan lopen stuitte ik al gauw op de vacature Branding & Marketing bij Prénatal. De bij de vacature aangegeven werkzaamheden tijdens deze stage liepen enorm uiteen en de verantwoordelijkheid die hierbij komt kijken sprak mij meteen aan. Prénatal leek voor mij daarom een perfect bedrijf om ervaring op te doen voor de rest van mijn carrière. Daarom heb ik gelijk daarna een sollicitatiebrief gestuurd, een kennismakingsgesprek gehad en ben ik – gelukkig – aangenomen!

Hoe ervaar je je stageperiode?
Al op de eerste dag val je bij Prénatal gelijk met je neus in de boter: Je woont meetings bij, ontmoet enorm veel mensen en krijgt eigen projectjes waar je aan kunt werken. Dit lijkt eng, maar als je er eenmaal mee bezig bent is het enorm leerzaam en voel je je gelijk thuis in de organisatie. Daarnaast werk je samen met jonge mensen in een informele sfeer, waardoor het naast hard werken ook supergezellig is!

Wat waren de uitdagingen tijdens je stage?
De uitdaging aan deze stage is dat je écht aan het werk gaat, leerzame ervaring opdoet en kennis maakt met het bedrijfsleven. Deze uitdaging en gezelligheid maken Prénatal voor mij de perfecte organisatie om stage te lopen.

 

Kirsten (stagiaire Marketing & Communicatie)

“Ik heb ontzettend genoten van mijn stagetijd bij Prénatal en vind het erg jammer dat mijn stageperiode van 20 weken er alweer bijna opzit.”

Waarom heb je gekozen om bij Prénatal stage te gaan lopen?

Als stage moest ik bij een bedrijf stagelopen wat zich bezig houdt met het maken van grafische producten. Zelf wilde ik niet bij een klein ontwerpbureau zitten en wilde juist graag de werksfeer in een groot bedrijf meemaken. Tijdens mijn zoektocht naar een geschikte stage heb ik allereerst gelet op de certificering van het bedrijf, mijn stageplaats moest namelijk goed gekeurd zijn door het GOC (grafisch opleidingscentrum). Toen ik de stage bij Prénatal zag heb ik direct gesolliciteerd omdat het me een erg leuk en groot bedrijf leek met veel verschillende media-uitingen, van folders tot etalages en nog veel meer.

Hoe ervaar je je stageperiode?
Ik ervaar mijn stage als zeer leuk en leer hier erg veel. Iedereen is ontzettend vriendelijk en ik ben vanaf de eerste dag dat ik hier kwam heel erg leuk ontvangen, net als de overige stagiaires. Als stagiaire mag ik meewerken aan projecten, we moeten met zijn allen erg hard werken, maar als je het werk dan ziet maakt dat het helemaal goed. Je hoort wel eens dat bij andere bedrijven je alleen maar van die ‘stagiaire klussen’ krijgt maar dat heb ik hier echt nog niet gehad. Ik heb ontzettend genoten van mijn stagetijd bij Prénatal en vind het erg jammer dat mijn stageperiode van 20 weken er alweer bijna opzit.

Wat waren de uitdagingen tijdens je stage?
Voor school ben ik op stage bezig geweest met mijn examen. Samen met mijn stage begeleidster heb ik in overleg een proces uitgekozen welke ik kon toepassen in mijn examen, dit is uiteindelijk de etalage van de Lentefolder geworden. Hiervoor ben ik gekoppeld aan mijn collega die dit proces verzorgde, samen hebben we keuzes gemaakt voor de etalage; Welke foto’s kwamen er in de etalage? Welke presentatie komt er in de etalage? En wat voor POS-middelen maken we voor in de winkel?. Na dit gedaan te hebben moesten we adviezen schrijven voor de winkel zodat voor hun de opbouw duidelijk was, en zo het optimale resultaat te behalen.