onze verschillende afdelingen

Ben je benieuwd of wij een passende vacature voor jou beschikbaar hebben, bekijk dan onze vacatures en ontdek de mogelijkheden binnen Prénatal. Hieronder lees je een korte omschrijving van de verschillende afdelingen binnen Prénatal.

Human Resources:
De afdeling HR zorgt voor de administratieve processen qua in-door en uitstroom en het begeleiden van organisatieveranderingen. Ze geven vorm aan het gezondheidsmanagement en bewaken het performance management. Daarnaast draagt de afdeling zorg voor trainingen en ontwikkeling van de medewerkers.


Sales:

Al onze salesmedewerkers zijn verantwoordelijk voor het behalen van de commerciële doestellingen. Organiseren, inspireren en goed kunnen luisteren naar de klant zijn belangrijke pijlers binnen deze afdeling. We hebben specialisten op de winkelvloer die ervoor zorgen dat onze klanten het beste advies krijgen.

Supply Chain:

Er zit een heel proces tussen het moment dat het product de fabriek verlaat, totdat het bij onze klant thuis is. De medewerkers op onze afdeling Supply Chain bezitten veel organisatietalent en kunnen snel schakkelen in een hectische omgeving. Ze zijn verantwoordelijk voor productbeschikbaarheid, procesoptimalisatie en een tijdige en perfecte bevoorrading van al onze filialen en webshop.

Customer Care:

Onze Customer Care afdeling is telefonisch en via e-mail te bereiken. Zij zorgen dat alle vragen tijdig worden beantwoord en dat onze klanten een positief gevoel overhouden aan een bezoek aan onze winkel of webshop.

Product Management:

Onze productmanagers zoeken en selecteren de beste leveranciers in binnen en buitenland. Ze stellen het assortiment samen, dit komt tot stand door alle ontwikkelingen en trends in de markt te volgen en marktgegevens te analyseren. Ze zijn verantwoordelijk voor de juiste registratie en communicatie op het gebied van artikelen en assortiment.

ICT:

De afdeling ICT ondersteunt de snelle ontwikkelingen door het aandragen van efficiënte oplossingen en verbeteringen. Ze zijn verantwoordelijk voor een goed werkend computersysteem. Denk bijvoorbeeld aan een veilig computer-netwerk en een goed kassa systeem voor al onze winkels.

Marketing & Communication:

Onze Marketing en Communication afdeling is verantwoordelijk voor de positionering in de markt. De medewerkers zijn gedreven, creatief en resultaatgericht en daardoor bereiken ze de juiste doelgroep. Er worden campagnes ontwikkelt die onze klanten doen informeren en verrassen.

Design:

De afdeling Design is verantwoordelijk voor de vormgeving van onze producten op het gebied van fashion en hardwaren. Onze designers zijn altijd op zoek naar (fashion) trends en ontwikkelen nieuwe styles, prints en designs.

Finance & Control:

De afdeling is verantwoordelijk voor externe verslaggeving, facturering, forecasting, budgettering en controle op het resultaat van Prénatal in de breedste zin van het woord. Alle resultaten worden tijdig en betrouwbaar, volledig en op de juiste manier volgens de geldende regels uitgevoerd.

E-Commerce:

De afdeling E-Commerce zorg voor een fijne en goede webshop.  Het doel is om de website zo gebruiksvriendelijk en volledig mogelijk te maken. Zodat de klant altijd kan vinden wat hij/zij zoekt.

Top vacatures Top stages