over Prénatal

Prénatal is een begrip in Nederland, een babyspeciaalzaak waar we streven naar een aanbod dat voorziet in de behoefte rond de prachtige gebeurtenis van een nieuw en opgroeiend leven. We hebben 20 warenhuizen en 40 stadswinkels. Ook kun je online winkelen op prenatal.nl. Bij Prénatal werken ruim 800 medewerkers.

Wij werken er iedere dag aan om het (toekomstige) ouderschap en het winkelen te allen tijde en op iedere gewenste manier leuker, comfortabeler en makkelijker te maken. Prénatal is er altijd voor jou. Er is namelijk niets mooier en kwetsbaarder dan nieuw en opgroeiend leven. Dit inspireert Prénatal de nummer één bestemming te zijn voor (toekomstige) ouders en iedereen die daarbij betrokken is. Daarom vind je bij Prénatal  alles wat je nodig hebt voor jou en je kindje! Tegen de beste prijs, service, advies en 24/7 bereikbaar.

Onze waarden zijn de basisprincipes van het Prénatal bedrijfsconcept. Deze waarden vormen het uitgangspunt voor ons denken en handelen in alles wat wij doen voor onze klant. Zodat de klant altijd weet wat hij/zij van Prénatal kan verwachten:

  Toegewijd  altijd 100% klantgedreven

  Betaalbaar  alles voor de beste prijs

  Betrouwbaar  altijd de beste service, kwaliteit en garantie

  Verrassend altijd leuk en inspirerend winkelen 

  Bereikbaar altijd dichtbij, 24/7 toegankelijk